KØB AF VIRKSOMHED GENNEM M+A SME

 - en del af Danmarks største virksomhedsmægler

Formidling af virksomheder med en minimumstransaktionsværdi på over 5 mio. kr.

Med M+A SME får du:

 • Garanti for seriøse og interessante virksomheder med et solidt potentiale.
 • Professionelt værdiansatte virksomheder, hvor prisen afspejler den reelle markedsværdi
 • Værdiansættelser baseret på de seneste 3 års interne, normaliserede regnskaber, 3 års realistiske budgetter, kontraktuelle forhold, en gennemgribende audit af struktur og processer samt en vurdering af virksomhedens kommercielle potentiale.
 • Et informativt prospekt, som detaljeret beskriver virksomheden samt det kommercielle grundlag og potentiale, hvilket gør dig i stand til at vurdere, om virksomheden lever op til dine krav
 • Fortrolig behandling af alle informationer og oplysninger

M+A SME

MARKEDETS ABSOLUT BEDSTE LØSNING VED KØB
AF VIRKSOMHEDER MED EN MINIMUMSTRANSAKTIONSVÆRDI PÅ OVER 5 MIO. KR.

 • Adgang til udførligt og detaljeret prospekt.
 • Professionelt værdiansatte virksomheder, hvor prisen afspejler markedsværdien
 • Alle virksomheder repræsenteres af en professionel virksomhedsmægler.
 • Købere modtager automatisk information om nye, relevante salgsemner.
 • Indgåelse af fortrolighedserklæring mellem alle involverede parter.
 • Adgang til gratis, indledende sparring omkring køb af virksomhed.
 • Gratis optagelse i M+A SME's Online Sales Directory.
 • Kun veldrevne og solide virksomheder.
 

BLIV KONTAKTET, NÅR DEN RETTE VIRKSOMHED ER TIL SALG

Som registeret køber i M+A SME opnår du flere fordele i din søgning efter interessante og relevante virksomheder. Det skyldes, at vi aktivt søger efter købere til de virksomheder, vi har til salg. Baseret på dine angivne oplysninger, vil du blive kontaktet, når der er virksomheder til salg, som matcher dine krav. Under ”virksomheder sælges” kan du desuden løbende holde dig opdateret om alle de emner, vi har til salg.

Hvis en virksomhed har din interesse, kan du få fremsendt prospekt på denne. Prospektet indeholder en detaljeret beskrivelse af virksomheden og alle de områder, der har relevans for virksomhedens markedsposition og potentiale. Det sikrer dig de bedste forudsætninger for at vurdere, hvorvidt virksomheden er interessant i forhold til dine strategiske planer.

Lige så vigtigt det er for sælgeren at vide, at de potentielle købere, der på basis af en solid fortrolighedserklæring skal have lov til at kigge ind bag facaden på virksomheden og dermed få adgang til regnskabs- og forretningsmæssige detaljer i virksomheden, har både forudsætningerne og den nødvendige kapital til at kunne købe deres virksomhed, nøjagtigt lige så vigtigt er det for dig som køber at vide, at de virksomheder, du overvejer at købe, er solide og velfunderede med et stort udviklings- og forretningspotentiale.

Denne klare og enkle filosofi danner sammen med mere end 20 års erfaring med salg, køb og udvikling af virksomheder grundlaget for den stærkeste løsning og service, når man skal handle virksomhed.

Frank jensen

Chief executive officer

M+A GROUP A/S

 

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS

Har du spørgsmål til processen ved køb af virksomhed, eller ønsker du at høre om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 04 16 eller info@m-plus-a.com.